What's stopping you?


 
Oktober månad börjar lida mot sitt slut och den om möjligt ännu mörkare månaden November närmar sig med stormsteg. Men vi på Items by Johanna ser ändå ljust på tillvaron, för tillfället med hjälp av det här riktigt peppande girlpower-kollaget! Framgångsrika kvinnor i modebranschen är alltid aktuella när det kommer till inspiration. Här ser vi Sveriges stoltheter Elin Kling och Sofi Fahrman som covergirls på Veckorevyn och Cover iförda enkla, personliga smycken. Vi gillar! Även Jak & Jil har lyckats fånga flertalet fashionistor som väljer sina smycken med kärlek och omsorg. Enkelt, tjusigt och personligt är ledorden!
 
För att skapa din egen personliga look med hjälp av smycken måste du inte nödvändigtvis använda dig av endast tunna kedjor och ringar, ett lite mer utstickande smycke fungerar alldeles utmärkt. Men bär det ensamt och låt det tala för sig själv!
 
Emma Ljungberg
Items by Johanna
Kommentarer (1) | Permalänk

DAGENS ERBJUDANDE


Kommentarer (0) | Permalänk

Sno Kenzas höststil


Nu har hösten äntligen anlänt och samtidigt som de prassliga löven faller mot backen är det också dags att plocka fram höstkappan och bootsen. Kenza visar vägen med en melerad kappa med skinnärmar från trendiga Issue 1.3. Vi visar hur du kompletterar sin höstoutfit med smycken, för att få det där lilla extra. Varsågoda.
 
Emma Ljungberg
Items by Johanna
Kommentarer (0) | Permalänk

NYHETER!


 
 
ÄNTLIGEN har vår nya kategori VÄSKOR öppnat!
 
Nu hittar ni ett par underbara väskor till kanonfina priser i shopen! Klicka HÄR för att komma dit.
 
 
 
 
Kommentarer (1) | Permalänk

SHOP 'TIL YOU DROP!


Kommentarer (0) | Permalänk

DON'T MISS IT!


Kommentarer (0) | Permalänk

TÄVLING HOS ANNAYELLOWBANANA


 
>>>>>> Klicka på bilden för att komma direkt till tävlingen <<<<<<
Kommentarer (0) | Permalänk

PELIN ÖZAN


Ursnygga Pelin Özan visade upp dessa bilder på det populära Armlänk lycko-guldtand från Itemsbyjohanna.se på Instagram, jag gillar kombinationen av guld och vinrött!
 
Bara för att det är så mycket fokus på den här produkten just nu så ger jag er 20% rabatt på det fram till tisdag! Priset är redan justerat och du hittar produkten HÄR
 
 
Kommentarer (0) | Permalänk

MOTIONERA MERA


Ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat är hälsa och motion. Som liten var jag väldigt aktiv och provade flera sorters träningsformer som orientering, gymnastik, dans och pingis. Intresset för den typen av träning tappades när jag började högstadiet. Då blev jag fast för att motionera utomhus. Jag skippade skolbussen och gick till och från skolan varje dag och kände mig pigg och kunde koncentrera mig bättre under lektionerna. Så jag har sedan högstadiet motionerat i stort sätt varje dag. Jag har provat olika gym och gruppträningspass genom åren men har alltid kommit tillbaka till mina långa, hurtiga promenader. Att vara ute i den friska luften, oavsett väder, är otroligt energigivande och uppfriskande! Det är inte bara motion för kroppen utan även för huvudet. Egenterapi-tid kallar jag det.
 
 
En tidig morgon i Linköping
 
Jag tar en promenad på en timme på morgonen och en till på kvällen. Man kan tro att jag sitter stilla mycket i mitt jobb, jag flänger runt och är överallt samtidigt, men jag behöver energin jag får av promenaden på morgonen och nedvarvningen jag får av kvällspromenaden. Motionera kostar inget, förutom ett par bra skor givetvis, men det behövs ju även för inomhusträning. Du kan lätt anpassa motionen efter dig och dina mål. Jag har som mål att motionera minst 1 mil om dagen och håller det gott och väl. Antingen motionerar jag själv, med en vän eller tillsammans med min sambo. Promenader är även ett bra (och hälsosamt) tillfälle att ta igen förlorad tid med en vän :) Men nu är jag grymt sugen att köra gym och prova pass igen, body pump är en favorit sen tidigare, så nu känner jag mig jättepeppad!
 
Jag tog kontakt med PT-fia, en fantastisk driven tjej som motiverar och inspirerar mig, och många andra, att tänka och agera SUNT kring mat och hälsa! Idag är vi så uppslukade av media och hur vi "borde" se ut.  Och där mitt i allt ser man en glimt av en befriande hälsa som stavas F-I-A. Hon skriver inte om dieter utan menar att man ska äta allt, men inte alltid.  Hursom, jag ville så gärna skicka något till henne som tack för allt hon omedvetet gjort för mig. Sagt och gjort, idag kikade jag in på bloggen och ser ett sånt fint inlägg, så TACK till Fia. Har du inte besökt hennes blogg än, så gör det NU.
 
 
Kommentarer (0) | Permalänk

10% RABATT PÅ ALLA HALSBAND!


Kommentarer (0) | Permalänk

ÖRNKLO


 
Nu har vi endast ETT exemplar kvar av den här underbara produkten! Du hittar den HÄR
 
 
 
 
 
 
Kommentarer (0) | Permalänk

PAYPAL


ÄNTLIGEN! Nu kan man välja betalningsalternativet PAYPAL i kassan! Många kunder har mailat och efterfrågat detta och äntligen finns det hos oss :)
 
Välkomna till vår butik ITEMSBYJOHANNA.SE
 
Denna vecka ser ni snygga Jessica Virgin på förstasidan!
 
Kommentarer (0) | Permalänk