Ny hemsida


 
Nu har hemsidan fått ett litet nytt utseende. Vi kommer självklart att fira det med bra rabatter både en och två gånger och vi startar idag & ger er 10 % rabatt på allt i butiken, även redan nedsatta varor. Håll även utkik då vi har massor av fina smycken som kommer att finnas i butik förhoppningsvis nästa vecka!
 
 
 
Kommentarer (0) | Permalänk

Mecenat!


Nyhet till alla studenter!

Nu finns Items by Johanna med på www.mecenat.se. Vi ligger under kategorin Studentrabatter --> Kläder --> Accessoarer. Direktlänk --> http://www.mecenat.se/studentrabatter/klader/accessoarer/items-by-johanna
 
 
Lite om kortet från www.mecenat.se:
 
"Mecenatkortet skickas kostnadsfritt till studerande från första årskurs på gymnasiet fram till examen från universitet eller högskola. Under läsåret 13/14 skickar vi ut ca 1,3 miljoner Mecenatkort. Det finns även digitalt i vår app som hittills har laddats ner närmare 450 000 gånger.

Mecenatkortet ger tillgång till studentrabatt på tusentals produkter och tjänster från både världsledande varumärken och butiken på hörnet. Samtliga finns presenterade här på vår webb."
 
Nu får du som har mecenatkortet alltid 10% rabatt på våra Ordinarie Priser.
En jätterolig nyhet tycker vi & vi hoppas att ni också blir glada! :)
 
Kram Sofia
 
 
 
Kommentarer (0) | Permalänk

More Jewelry On Sale!


Idag har vi fyllt på REAN ytterligare! Vi gör plats för vårens nyheter & vi har riktigt fina & tuffa produkter på väg in som ni säkert kommer att älska!
Skynda er in & fynda era favoriter idag!

Om några dagar har vi också en rolig nyhet för alla studenter.
Håll utkik!
Kommentarer (0) | Permalänk